Love Bridge (Nederlands)

Love Bridge (Nederlands)

35 vues • 03/07/2017 • 30:41

In deze maand november, neemt Net for God jullie mee naar Mauritius, in de Indische Oceaan, een multicultureel land, wereldberoemd als buitengewoon mooie reisbestemming. Maar achter deze paradijs omgeving verstopt zich de werkelijkheid van een steeds groeiende armoede, en erg sterke ongelijkheid tussen de bevolking. Om deze uitdagingen tegemoet te gaan werd in 2012 het project “Love Bridge” gelanceerd.

Het hoofddoel van Love Bridge is de families die onder het bestaansminimum leven, te ondersteunen en te helpen met hun levenskwaliteit te verbeteren en beetje bij beetje autonoom te worden. Om dat te doen, paart Love Bridge vrijwillige families, die de nodige instrumenten/gereedschap bevat, om, op verschillende manieren, sociaal gevoelige families te ondersteunen, met namen door een wederzijdse verrijking, solidariteit en vriendschap.

Door het benadrukken van het belang dat aan relatie word gehecht, tracht Love Bridge bruggen te scheppen tussen rijken en armen, en daardoor de armsten weer waardigheid, toekomst en hoop te geven. Daardoor bevoordelen zij ook het bouwen van een solidaire natie.

Ce film est réalisé par la Communauté du Chemin Neuf via le réseau de international prière « Net for God ».

NFG_NL_15_11_

contact : netforgod@chemin-neuf.org
moins

Langues :
Nederlands
Ce média est aussi disponible en :
Français
English
Deutsch
(arabic) العربي
հայերեն (armenian)
Créole mauricien
Español
Magyar
Italiano
日本 (japanese)
Kirundi
Latviski
Lietuvių
Malagasy
Polski
Português
русский (russian)
Česky
Chaîne: Net For God

Regarder la bande-annonce